Eddison har lyd og lys i fokus!

Eddison Rentals startede i 2002 som en mindre virksomhed med fokus på udlejning af lyd- og lyssystemer.

I de efterfølgende år har virksomheden været igennem en større udvikling, hvor vores kompetence områder er vokset betydeligt. Ligeledes er vores kunde kreds udvidet – og vi har efterhånden fået skabt et godt og solidt netværk inden for branchen.

Efter 20 års virke har vi stadigvæk fokus på lyd og lys, men med udviklingen indenfor vores branche hvor scenemateriel samt AV udstyr er blevet en større og mere integreret del til et event, har vi på den baggrund valgt at ændre vores navn til EDDISON Lyd-Lys-Scene-AV, hvor vi tilbyder Totalløsninger til Liveproduktioner & Udlejning.

Vi er samtidig fleksible og i stand til at håndtere større projekter med assistance fra vores særligt udvalgte samarbejdspartnere - og team af kompetente freelancemedarbejdere inden for faget.

EDDISON Lyd-Lys-Scene-AV leverer løsninger til musicals, teater, events, koncerter og festivaler samt at vi rådgiver om alt fra dimensionering, planlægning og design – til afvikling af selve arrangementet. Fælles for vores engagerede medarbejdere er passionen for faget og målsætningen om altid at levere det helt rigtige lyd- og lysmæssige udtryk til vores kunder.

EDDISON Lyd-Lys-Scene-AV er din professionelle og visionære samarbejdspartner indenfor lyd- og lysproduktion – med kvalitet i fokus.

 

 

Nysgerrighed skaber inspiration til nye løsninger!

Lyd og lys kræver de rette rammer og justeringer – og naturligvis det rigtige udstyr. Derfor indleder vi altid et samarbejde med en tæt dialog om dine ideer og ønsker. Kombinationen af vores professionelle nysgerrighed samt kundernes ønsker afspejler vores brede vifte af kvalitetsudstyr. Hos os finder du nemlig komplette lyd- og lyssystemer fra anerkendte producenter i branchen, og vi udvider og udskifter løbende vores udvalg. Det er derfor, at vi kan levere et optimalt produkt – hver gang.

Vi skaber de optimale rammer for dit arrangement, og vi kontrollerer nøje alt udstyr før og efter hver opgave. Det er din garanti for den bedste standart. Hos os er to opgaver aldrig ens, og derfor planlægger vi detaljeret hele processen – fra opstilling til afvikling. Dette betyder også at vi er på forkant med de mulige udfordringer, der eventuelt kan opstå undervejs i et projekt. Vores tekniske indsigt og erfaringer baner vejen for nye innovative løsninger og sikrer dig et godt slutprodukt.


Passioneret grundighed!

Vi sætter os altid grundigt ind i det enkelte arrangement og følger opgaven til dørs – også selvom dette måske kræver ekstra ressourcer. EDDISON Lyd-Lys-Scene-AV er altid blevet forbundet med kvalitet i fokus samt god service, og det image ønsker vi fortsat at leve op til. Netop fordi vores passion for håndværket er dybt forankret i vores virksomhedskultur, forbedrer vi løbende vores ydelser og kompetencer.

På baggrund af kundernes inputs rådgiver vi om de muligheder, der er forbundet med arrangementet. I planlægningen af større arrangementer følger en nøje detaljeret gennemgang der er med til at sikrer det bedste fundament for en gensidig forståelse af de tekniske muligheder for projektet. Vi fokuserer på hele processen for at opnå den bedst mulige løsning.